10 Ağustos 2012 Cuma

Butik Oteller Rehberinde işletmenizin yayınlanması ücretsizdir

Butik Oteller Rehberi, ülkemiz turizmine katkıda bulunmak amacıyla nitelikli küçük konaklama merkezlerini tanıtmak için 2006 yılından beri faaliyetini sürdürmektedir.
Türkiye genelinde butik konaklama hizmeti vermekte olan tüm kişi ve kuruluşlara açık olan butikhotels.com internet üzerinden üyelerin bilgilerini kendilerinin düzenleyebilmesine olanak tanır. Böylece ziyaretçilerin de aradıkları bilginin kaynağına olabildiğince kolay ve kısa yoldan ulaşmalarını sağlar.

butikhotels.com sitesi yayınlanmaya başladıktan sonra bir çok butik otel tanıtım sitesi kuruldu ve bu siteler işletme sahiplerinden verdikleri hizmetin karşılığında belirli ücretler almaktadırlar. Bu elbette haklı bir taleptir ve bu nedenle kimseyi kınamıyor, eleştirmiyoruz. Ancak butikhotels.com sitesinde bir butikotel, pansiyon ya da apart otelin tanıtımı için herhangi bir ücret alınmamaktadır.

butikhotels.com sitesinde bir konaklama tesisinin tanıtımı için herhangi bir şart var mı?
butikhotels.com sitesinde tanıtımı yaptırılmak istenen konaklama tesisi başvuru formunu doldurduktan sonra site editörleri tarafından işletme inceleniyor ve sitede tanıtımı uygun görüldüğü taktirde tanıtım sayfası hazırlanarak yayınlanıyor.

www.butikhotels.com  sitesine üye olmak için başvuru nereden yapılıyor?

http://www.butikhotels.com/gereklilik.asp adresinden başvuru yapılmaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder